Vezi România! Fotografie: Daniel Dinca

Concurs: #VeziRomânia cu Adrian Păduraru și Auto Cobălcescu

,,Hai să facem o galerie de fotografii, videoclipuri, desene, picturi, sculpturi, instalații, compoziții muzicale, povești despre #RomâniaFrumoasă”. Adrian Păduraru

Ce trebuie să faci pentru a intra în concursul ,,V e z i R o m â n i a ”?

1. Apreciază pagina de Facebook a lui Adrian Păduraru.
2. Trimite-ne prin mesaj privat o fotografie realizată de tine/ un videoclip/ un desen/ o pictură/ o sculptură/ o compoziție muzicală/ o poveste, care să surprindă imaginea României frumoase.
3. Conținutul va fi postat pe pagina mea de Facebook, iar tu trebuie să te asiguri că fotografia ta primește cât mai multe like-uri. Distribuie fotografia, iar la descrierea imaginii distribuite utilizează hashtag-urile #VeziRomania și #AdrianPăduraru

P r e m i i:
Câștigătorii se desemnează astfel:
câte unul la fiecare categorie stabiliți de reprezentanții partenerilor;
toți ceilalți câștigători, în funcție de numărul de like-uri obținute de postările voastre.

Premiul I. 1 test drive de 2 zile cu o mașină oferită de Auto Cobălcescu + o carte oferită de Editura Adenium și un vin premiat, oferit de IWCB ROMANIA.

Premiul II. 1 test drive de 2 zile cu o mașină oferită de Auto Cobălcescu + vin premiat, oferit de IWCB ROMANIA și un voucher oferit de Clinica Mikodental by Șerban Atanasiu.

Premiul III. Un vin premium oferite de IWCB ROMANIA + o carte oferită de Editor Adenium și un voucher oferit de Clinica Mikodental by Șerban Atanasiu.

R E G U L A M E N T:
Regulamentul detaliat al concursului poate fi citit mai jos:
1. Eligibilitate: Concursul este deschis tuturor participanților care au 18 ani sau mai mult și locuiesc pe teritoriul Romaniei.
2. Următoarele cerințe trebuie îndeplinite pentru a intra în concurs:
– Conținutul trebuie să fie opera originală a concurentului.
– Fiecare concurent trebuie să trimită conținutul printr-un mesaj privat, pe pagina mea de Facebook, (numele complet, data nașterii, numarul de telefon sau adresă de email) până la 10 septembrie, înainte de ora 20:00.
– Conținutul trebuie să fie încărcat înainte de 15 septembrie, ora 23:59 pe pagina noastră de Facebook.
3. Premii: câștigătorii concursului sunt cei care au cele mai multe like-uri pe pagina noastră de Facebook și care au urmat regulamentul concursului.
5. Anunțul câștigătorilor: câștigătorii concursului vor fi anunțați pe pagina mea de facebook la data de 20 septembrie, ora 18:00.