Foto: Oana Cîndea, Pădurea Babadag

Vinuri și tururi cu degustare pentru promovarea foto a Dobrogei, la Vinex Murfatlar

#InstantaneeDobrogene este hashtagul concursului de fotografii care promovează frumusețile Dobrogei derulat pe profilul de Facebook Vinex Murfatlar și dotat cu premii constând în vinuri și excursii ghidate la crama de lângă Cernavodă.

Foto: Florin Vasile, Plaja 2 Mai
Foto: Florin Vasile, Plaja 2 Mai
Foto: Elena Iordănescu, Eforie Nord
Foto: Elena Iordănescu, Eforie Nord
Foto: Adelin Cazanacli
Foto: Adelin Cazanacli
Foto: Raluca Vasile, Plaja Tuzlaa
Foto: Raluca Vasile, Plaja Tuzlaa

Cei care au surprins imagini relevnte pentru subiectul concursului sunt invitați să le trimită prin mesaj privat către cramă pe Facebook sau prin e-mail la adresa raluca.dumitrana@vinul.ro, urmând ca acestea să fie publicate și premiate în funcție de numărul de like-uri obținut de fiecare imagine înscrisă.

#InstantaneeDobrogene este o nouă etapă a campaniei “Vinurile Dobrogei, altfel decât le știai”, inițiat în 2016 de revista de profil Vinul.Ro și care a cuprins evenimente de degustare, oferte speciale derulate pe mai multe platforme online și offline.

Crama de familie Vinex Murfatlar – condusă de antreprenorul Panait Trantu, deținătoare a brandurilor Hora și Noblesse – exploatează o suprafață de aproximativ 100 de hectare de viță de vie în Denumirea de Origine Murfatlar, în apropiere de Cernavodă, fiind și cea mai veche cramă postdecembristă cu funcționare neîntreruptă în zonă.

Această campanie de promovare este o invitație facută depotrivă călătorului care poposește în Dobrogea cât și localnicilor: “Ne propunem să adunăm imagini care să reflecte strălucirea Dobrogei. Ajută-ne să o descoperim lumii, iar noi ne vom descoperi ție, oferindu-ți în dar o excursie de două zile la crama noastră. Vei putea admira dealurile învecinate cu Dunărea, vei face excursii în vie, vei degusta vinuri dupa pofta inimii și ne vei cunoaște la noi acasă, ca și felul în care facem vinul. Trimite-ne o fotografie realizată de tine – indiferent dacă e vorba de un un peisaj, un fel de mâncare, un vin bun sau de oameni ai Dobrogei – și apoi distribuie fotografia pe profilul tau, insotita de #VinexMurfatlar si #Instantanee Dobrogene. Daca imaginea ta primeste cele mai multe aprecieri, atunci te invităm la noi”, au anunțat reprezentanții Vinex Murfatlar. Regulamentul concursului este disponibil pe profilul de Facebook Vinex Murfatlar iar detalii suplimentare, pentru cei interesați, pot fi obținute la adresa de e-mail Raluca.Dumitrana@vinul.ro sau la telefonul 0722 782 651.